• Particulieren

Particulier Schilderwerk

Particulieren zijn een groeiende klantengroep. Temeer omdat Derks Schilders onderhoud als een doorlopende activiteit ziet.

Wij zullen particulieren altijd aanraden onderhoud in een abonnementsvorm te laten uitvoeren. Het grootste voordeel is dat continue onderhoud is gegarandeerd en dat men zelf niet meer de ladder op hoeft.

Amsterdam - Brederodestraat
Cuijk - VVE Trapezium
Haps - Villa
Nijmegen - Pandastraat VVE
Oosterbeek - De Tafelberg - 23 luxe appartementen
Purmerend - Villa
Velp - Renovatie Woonboerderij

Het speerpunt van het bedrijf is het onderhouden van hygiënische ruimten in de branches farmacie, voedingsmiddelentechnologie, ziekenhuizen, laboratoria e.d.

Met vaste partners worden kleine nieuwbouwprojecten uitgevoerd. Continuïteit in het bedrijfsproces is van groot belang. Vandaar dat woningbouwprojecten een welkome aanvulling zijn op ons dienstenpakket.

Van oudsher restaureert Derks Schilders monumenten. Daarvoor hebben wij speciaal opgeleid personeel in dienst. Zij kunnen vergulden, hout- en marmerimitaites uitvoeren en glas-in-lood panelen restaureren, ontwerpen en fabriceren. Daarnaast is het vanzelfsprekend dat zij het traditionele schilderwerk tot in de perfectie beheersen.

Wij werken met een aantal vaste partners, waarbij we de meest uiteenlopende ultiliteitsgebouwen beglazen, schilderen en behangen.

Minimale hinder op de werkvloer!

Onze werkzaamheden worden volledig afgestemd op uw werkprocessen

Maak nu een afspraak

Voor renovatie-, restauratie-, onderhoudswerkzaamheden en nieuwbouw