• Particulier

Derks Zorgplan Certificaat

Iedere woning heeft onderhoud nodig. Want een goed onderhouden huis behoud zijn waarde.

Én een goed verzorgt huis zegt natuurlijk ook iets over de bewoners. Niet iedereen heeft echter evenveel zin om zelf de kwast ter hand te nemen. Het beoordelen van de kwaliteit van hout of schilderwerk vereist enige kennis van de materie. Met het Derks Zorgplan Certificaat bent u verzekert van beperkte vaste jaarlijkse lasten qua onderhoud, uw huis ziet er altijd tiptop uit en u voorkomt dure verrassingen tijdens een inspectie.
Derks Zorgplan Certificaat is een onderhoudsabonnement. Met preventief onderhoud is de kans op houtrot is minimaal. Derks Schilders is er stellig in: Derks Zorgplan Certificaat is de goedkoopste manier van huisonderhoud, goedkoper dan zelf doen. Zélfs goedkoper dan aluminium of kunststof kozijnen.
Met een Derks Zorgplan Certificaat kunt u bij woningverkoop uw potentiële koper direct inzage laten zien in de staat van het onderhoud van uw huis.

Hoe we te werk gaan
In het eerste jaar wordt het huis op basisniveau gebracht. Hiervoor wordt een offerte afgegeven. Dat betaalt u. Daarna betaalt u per jaar hetzelfde bedrag. Vergelijk het met de sanering bij een tandarts. Bij het Derks Zorgplan Certificaat van Derks Schilders wordt 10 jaar garantie gegeven.

Is uw woning op dit moment aan onderhoud toe, beslis dan nu om over te gaan op een Derks Zorgplan Certificaat. Een Derks Zorgplan Certificaat is natuurlijk ook zeer geschikt voor vve’s, scholen en kleinere bedrijven.

 

Guido Petit dit de la Roche en Geert-Jan Derks tekenen overname

Per 17 februari 2022 is Guido Petit dit de la Roche de nieuwe eigenaar van Derks Schilders uit Grave. De overname is een logisch gevolg van de gezonde groeiambitie van het bedrijf. Derks Schilders & PETIT Schilderwerken (omgeving ’s-Hertogenbosch) maken na de overname onderdeel uit van de PS Groep.

Teleport towers Amsterdam

Trots op het eindresultaat van dit mooie project.

Gemeentekantoor Gennep

Derks Schilders is 2020 goed begonnen met het verwerven van een nieuwe opdracht voor de gemeente Gennep.

Afgelopen week heeft een gedeelte van het bedrijf een opfris workshop gehad op het gebied van houtrot reparaties.

Coating van De Wachter

Derks Schilders coat buitengevels van appartementencomplex De Wachter in Cuijk. 

Pagina's

Minimale hinder op de werkvloer!

Onze werkzaamheden worden volledig afgestemd op uw werkprocessen

Maak nu een afspraak

Voor renovatie-, restauratie-, onderhoudswerkzaamheden en nieuwbouw