• overheid
Gemeentekantoor Gennep

Hoogwaardig isolatieglas voor gemeente Gennep

Derks Schilders is 2020 goed begonnen met het verwerven van een nieuwe opdracht voor de gemeente Gennep.

De gemeente heeft ons gekozen om de huidige beglazing van het gemeentekantoor te vervangen voor hoogwaardig isolatieglas. Ons nieuwe, innovatieve glas zal in de bestaande aluminium kozijnen geplaatst worden en levert flinke energievoordelen op.

Energietransitie
De gemeente is bezig met het doorvoeren van een energietransitie. Door de huidige beglazing te vervangen voor de nieuwe, duurzame beglazing wordt het gebouw een stuk energievriendelijker. We gebruiken hiervoor de glassoort Iso Semco Star HR++ 4#-15 krypton-5 met een K-waarde van 1.0. Dit, in combinatie met de technische installatie die toegepast wordt, maakt het gebouw klaar voor de toekomst.

Behang- en schilderwerk
Ook het nieuwe behang- en schilderwerk voor de binnenzijde van het gebouw is gegund aan Derks Schilders. Adviesringen omtrent kleuren, materiaalgebruik en een gedegen plan van aanpak zijn doorslaggevend geweest. We kijken er naar uit om voor dit innovatieve en duurzame project aan de slag te gaan. Eind mei 2020 zal het project worden opgeleverd.

Meer weten over hoogwaardig isolatieglas? Neem contact op

Afgelopen week heeft een gedeelte van het bedrijf een opfris workshop gehad op het gebied van houtrot reparaties.

Na ongeveer 30 jaar bij ons in dienst te zijn geweest is onze Tiny met pensioen gegaan. Toch blijft hij ‘gewoon’ lekker doorwerken.

Pagina's

Minimale hinder op de werkvloer!

Onze werkzaamheden worden volledig afgestemd op uw werkprocessen

Maak nu een afspraak

Voor renovatie-, restauratie-, onderhoudswerkzaamheden en nieuwbouw