• Industrie

Een vertrouwde toeleverancier op onderhoud bij bedrijven

Een vertrouwde toeleverancier op onderhoud bij bedrijven

Bij bedrijven is gedegen onderhoud van groot belang. Immers de continuïteit van de productiestroom wordt hierdoor mede beïnvloed. Dan is het wel zo praktisch dat uw toeleverancier op onderhoud de onderhoudstoestand goed kent. Derks Schilders is zo’n toeleverancier. Wij hebben de kennis en ervaring om goed op de productiestromen in te spelen. Stilstand is kostbaar, dus als dit voorkomen kan worden is dat voor alle partijen veel waard. Iedere ruimte in een bedrijf heeft een unieke onderhoudsbehoefte. Bij Derks Schilders hebben we de ervaring dat onze specifieke kennis vaak dieper gaat dan dat er bij de eigen technische dienst aanwezig is. De status van het onderhoud wordt digitaal bijgehouden en aangepast op de productieprocessen van het bedrijf. Tijdens het productieproces, in de nacht of in de toch al geplande productiestop. Op deze manier verliest een bedrijf geen kostbare tijd. Het is een voordeel dat een vaste toeleverancier het bedrijf kent en weet precies waar het onderhoud zit en wanneer het onderhoud moet komen. Een half woord is voldoende en bepaalde adviezen zijn niet meer nodig. Zo voorkomen we dat er schades optreden en zorgen ervoor dat losse verfdelen nooit in het product komen.

Een bedrijf dat er van buiten en binnen goed uitziet is goed voor de gezondheid van het eigen personeel en goed uit marketing overwegingen. Klanten zien dat de plaats waar een product geproduceerd wordt op orde is. Derks Schilders is proactief, beheert en beheerst de onderhoudskosten in het bedrijf en zorgt ervoor dat deze in de gaten gehouden worden door te denken als het bedrijf. Zo zorgt Derks Schilders ervoor om het bedrijf van haar klanten up-to-date te houden. Leveren we samen kwaliteit en continuiteit in kwaliteit.

Derks Schilders heeft de certificaten HSCCP veiligheid en hygiëne.

 

Guido Petit dit de la Roche en Geert-Jan Derks tekenen overname

Per 17 februari 2022 is Guido Petit dit de la Roche de nieuwe eigenaar van Derks Schilders uit Grave. De overname is een logisch gevolg van de gezonde groeiambitie van het bedrijf. Derks Schilders & PETIT Schilderwerken (omgeving ’s-Hertogenbosch) maken na de overname onderdeel uit van de PS Groep.

Teleport towers Amsterdam

Trots op het eindresultaat van dit mooie project.

Gemeentekantoor Gennep

Derks Schilders is 2020 goed begonnen met het verwerven van een nieuwe opdracht voor de gemeente Gennep.

Afgelopen week heeft een gedeelte van het bedrijf een opfris workshop gehad op het gebied van houtrot reparaties.

Coating van De Wachter

Derks Schilders coat buitengevels van appartementencomplex De Wachter in Cuijk. 

Pagina's

Minimale hinder op de werkvloer!

Onze werkzaamheden worden volledig afgestemd op uw werkprocessen

Maak nu een afspraak

Voor renovatie-, restauratie-, onderhoudswerkzaamheden en nieuwbouw