• Industrie
Coating van De Wachter

Coaten van de buitengevels

Derks Schilders coat buitengevels van appartementencomplex De Wachter in Cuijk. 

Na de bouwvakvakantie zijn wij gestart met het coaten van de buitengevels voor appartementencomplex De Wachter in Cuijk. Vooral uit esthetische overwegingen is gekozen om de gebouwen van een coating laag te voorzien. De witte vlakken contrasteren fraai met het donkere metselwerk. Het geheel geeft nu een stijlvol en verzorgd uiterlijk.

Specialistisch schilderwerk 

Dit project omvatte een aantal flinke uitdagingen. De twee panden staan namelijk direct langs het water en we hadden te maken met een stijl talud, waardoor het werken met een steiger niet mogelijk was. Tussen de twee panden ligt een dek, maar het dek was weer niet geschikt om een hoogwerker op te plaatsen. Daarbij was het lastig om überhaupt een hoogwerker te plaatsen, gezien het dek alleen via een trap te bereiken was. Ook de balkons van de bewoners maken het een meer omvangrijke klus. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor de relatief eenvoudige oplossing van een hangbrug. 

Risico’s in kaart brengen 

Door de eventuele risico’s vooraf goed in kaart te brengen is dit project uitstekend verlopen. We zijn een regionaal bedrijf met voldoende personeel, waardoor we de snelheid van werken kunnen waarborgen. De communicatie verliep prima, mede dankzij een duidelijke overlegstructuur. Onze schilders hebben continu overleg gehad met de VVE om de dagelijkse werkzaamheden en gang van zaken te bespreken. 

Minimale overlast voor bewoners 

Vanzelfsprekend is het voor bewoners niet de ideale situatie. Daarom proberen we met Derks Schilders de overlast tot een minimum te beperken. Gemiddeld genomen heeft de bewoner een dag niet naar buiten kunnen kijken, omdat de ramen afgeplakt waren. Wel is er een vervelende situatie ontstaan door het overwaaien van verf op twee geparkeerde auto’s. Dit is op onze kosten gepoetst en opgelost. Zo is uiteindelijk alles netjes afgehandeld. 

Buitenschilderwerk in 2020

Doordat we met Derks Schilders goed werk hebben afgeleverd zijn we verzekerd dat we ook het overige buitenschilderwerk in 2020 kunnen uitvoeren. Kortom: een mooie klus, met een fraai eindresultaat! 

Guido Petit dit de la Roche en Geert-Jan Derks tekenen overname

Per 17 februari 2022 is Guido Petit dit de la Roche de nieuwe eigenaar van Derks Schilders uit Grave. De overname is een logisch gevolg van de gezonde groeiambitie van het bedrijf. Derks Schilders & PETIT Schilderwerken (omgeving ’s-Hertogenbosch) maken na de overname onderdeel uit van de PS Groep.

Teleport towers Amsterdam

Trots op het eindresultaat van dit mooie project.

Gemeentekantoor Gennep

Derks Schilders is 2020 goed begonnen met het verwerven van een nieuwe opdracht voor de gemeente Gennep.

Afgelopen week heeft een gedeelte van het bedrijf een opfris workshop gehad op het gebied van houtrot reparaties.

Coating van De Wachter

Derks Schilders coat buitengevels van appartementencomplex De Wachter in Cuijk. 

Pagina's

Minimale hinder op de werkvloer!

Onze werkzaamheden worden volledig afgestemd op uw werkprocessen

Maak nu een afspraak

Voor renovatie-, restauratie-, onderhoudswerkzaamheden en nieuwbouw