• Info

Minimale hinder op de werkvloer!

Omdat wij vooraf een plan van aanpak opstellen, duidelijk communiceren en projecten snel ten einde brengen, ondervinden klanten nauwelijks hinder van onze werkzaamheden.

Daardoor hoeven gemeentes en corporaties er zelf minder tijd, geld en energie in te steken. Bijvoorbeeld doordat het project maar door één iemand begeleid hoeft te worden, en er niet om de haverklap bewonersavonden moeten plaatsvinden. Of neem de industrie. Is het nodig of nuttig om ’s nachts te werken om het productieproces niet te verstoren? Dan doen we dat. Het zet veel meer zoden aan de dijk dan een iets lagere prijs voor het schilderwerk. Ook bedenken we bijvoorbeeld constructies om boven machines te werken, waardoor de productie gewoon door kan terwijl wij de plafonds schilderen. Of creëren we, in de farmaceutische industrie, onderdruksituaties om te voorkomen dat er stof in de productieruimtes komt.
Wilt u weten wat onze kennis van zaken voor úw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.

Minimale hinder op de werkvloer!

Onze werkzaamheden worden volledig afgestemd op uw werkprocessen

Maak nu een afspraak

Voor renovatie-, restauratie-, onderhoudswerkzaamheden en nieuwbouw