• Renovatie en restauratie

Renovatie en restauratie

Op het gebied van renovatie en restauratie vertaalt onze kennis van zaken zich in een verregaande betrokkenheid bij de projecten die we aannemen.

In esthetische adviezen bij de restauratie van klassieke kantoorpanden. In technische adviezen aan industriële opdrachtgevers, waar zaken als hygiëne en brandwerendheid een belangrijke rol spelen. Maar de grootste winst voor onze opdrachtgevers, zo leert onze ervaring, ligt altijd in de logistiek.

U kiest voor het schildersbedrijf dat u de laagste prijs offreert? Ook als een iets hogere prijs zich drie keer terugverdient in de manier waarop een project wordt uitgevoerd? Neem de renovatieprojecten die wij in opdracht van gemeentes en woningcorporaties uitvoeren. Doordat wij vooraf een plan van aanpak opstellen, duidelijk communiceren en het project snel ten einde brengen, ondervinden bewoners nauwelijks hinder van onze werkzaamheden. Daardoor hoeven gemeentes en corporaties er zelf minder tijd, geld en energie in te steken. Bijvoorbeeld doordat het project maar door één iemand begeleid hoeft te worden, en er niet om de haverklap bewonersavonden moeten plaatsvinden.
Of neem de industrie. Is het nodig of nuttig om ’s nachts te werken om het productieproces niet te verstoren? Dan doen we dat. Het zet veel meer zoden aan de dijk dan een iets lagere prijs voor het schilderwerk. Ook bedenken we bijvoorbeeld constructies om boven machines te werken, waardoor de productie gewoon door kan terwijl wij de plafonds schilderen. Of creëren we, in de farmaceutische industrie, onderdruksituaties om te voorkomen dat er stof in de productieruimtes komt.

Wilt u weten wat onze kennis van zaken voor úw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.

onderhoudsplan

Derks Schilders voert al jaren een abonnement voor het onderhoud van woningen. Wij vergelijken het vaak met de tandartspraktijk van vroeger: eerst saneren en daarna structureel bijhouden.

Gietvloer

Derks Schilders levert naast professioneel schilderwerk ook schitterende gietvloeren.

Naast schilderwerk verzorgen wij ook houtrot reparaties. Zowel bij deuren, ramen als kozijnen kan houtrot voorkomen.

Derks Schilders is allround glasspecialist.

Steeds meer opdrachtgevers zien in dat planmatig en prestatiegericht vastgoedonderhoud écht z’n geld oplevert.

Minimale hinder op de werkvloer!

Onze werkzaamheden worden volledig afgestemd op uw werkprocessen

Maak nu een afspraak

Voor renovatie-, restauratie-, onderhoudswerkzaamheden en nieuwbouw