• Renovatie en restauratie
Gietvloer

Leveren en aanbrengen van gietvloeren

Derks Schilders levert naast professioneel schilderwerk ook schitterende gietvloeren.

Deze vloeren zijn de afgelopen jaren sterk in populariteit gegroeid. Wij begrijpen wel waarom. De gietvloeren zijn zeer duurzaam en creëren veel rust in je woning, kantoor of bedrijfsruimte. Zowel het leveren als aanbrengen van gietvloeren in omgeving Grave kunnen we voor je realiseren. Dit doen we met name voor de B2B markt. 

Voorbeelden van gietvloeren
De gietvloeren zijn leverbaar van glans tot mat en in alle RAL kleuren. Zo kan je de perfecte vloer samenstellen, passend bij de inrichting van de ruimte. Bij het aanbrengen gieten we de coating over de vloer in een dikte van 2/3 of 4 mm. Dit vlakken we af met een plekspaan. De vloeren zijn zelf nivellerend. Dus een gietvloer op een helling leggen is niet mogelijk.

Aanbrengen van de gietvloer 
Bij het aanbrengen is het van groot belang dat de vloer compleet dicht is. Al zit er maar een klein gaatje in de vloer dan loopt de verf erin. Dit moet uiteraard voorkomen worden. Na het leggen van de vloer is deze na twee dagen weer te belasten. Pas na 10 dagen is de vloer goed uitgehard en kan het volledig belast worden. Denk bijvoorbeeld aan vorkheftrucks.

Epoxy en Polyurethaan gietvloeren 
Wij leveren gietvloeren in twee verschillende materialen, epoxy en polyurethaan. De epoxy vloeren zijn met name geschikt voor bedrijfsruimtes, grote kantoorruimtes en fabrieken. De polyurethaan vloeren zijn uitstekend toepasbaar voor kantoren en woningen. Onze gietvloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en UV-bestendig. Zo kan je er nog lange tijd van genieten.  

Duurzaam, slijtvast en kleurvast  
Een groot voordeel van gietvloeren is dat deze makkelijk zijn schoon te houden en onderhouden. De vloer is volledig naadloos, waardoor het vuil er niet tussen blijft zitten. Even goed stofzuigen of dweilen met water en hij glimt weer als nieuw. De vloeren zijn duurzaam, slijtvast en kleurvast. 

Richtprijs voor gietvloeren 
Vooraf kunnen we een richtprijs geven per vierkante meter. Dit is afhankelijk van het soort bindmiddel, de dikte van de gietvloer en de hoeveelheid m2. Ga uit van ongeveer €45,- tot €75,-p/m2, ex. BTW.

Meer weten over gietvloeren? Neem contact op. 

onderhoudsplan

Derks Schilders voert al jaren een abonnement voor het onderhoud van woningen. Wij vergelijken het vaak met de tandartspraktijk van vroeger: eerst saneren en daarna structureel bijhouden.

Naast schilderwerk verzorgen wij ook houtrot reparaties. Zowel bij deuren, ramen als kozijnen kan houtrot voorkomen.

Derks Schilders is allround glasspecialist.

Steeds meer opdrachtgevers zien in dat planmatig en prestatiegericht vastgoedonderhoud écht z’n geld oplevert.

Op het gebied van renovatie en restauratie vertaalt onze kennis van zaken zich in een verregaande betrokkenheid bij de projecten die we aannemen.

Minimale hinder op de werkvloer!

Onze werkzaamheden worden volledig afgestemd op uw werkprocessen

Maak nu een afspraak

Voor renovatie-, restauratie-, onderhoudswerkzaamheden en nieuwbouw