• Onderhoud en nieuwbouw

Vastgoedonderhoud en Nieuwbouwprojecten

Steeds meer opdrachtgevers zien in dat planmatig en prestatiegericht vastgoedonderhoud écht z’n geld oplevert.

Vastgoedonderhoud is prestatiegericht. We stellen kwaliteitseisen zoals bijvoorbeeld tien jaar lang geen houtrot of vijf jaar dezelfde glansgraad. We kunnen vooraf afspraken maken over de periode waarin het eigendom onderhouden wordt en op basis van welke de eisen dat gebeurt en de kosten die daarmee gepaard gaan. Dankzij een praktisch plan van aanpak weet u bij Derks Schilders precies waar u aan toe bent. Bovendien kunnen wij desgewenst de hele budgettering organiseren.

Bij nieuwbouwprojecten geven we adviezen op technisch, esthetisch, financieel en logistiek gebied. Het liefst gaan we in een vroeg stadium met de aannemer of projectontwikkelaar om de tafel.
Het succes zit in de logistiek van het bouwproces. Nieuwbouw is per definitie een eenmalig proces. Daarom is een goed georganiseerde uitvoering essentieel. Bij onze planmatige aanpak letten we ook op de werkzaamheden van andere partijen. Zo dragen wij bij aan een snel en efficiënt bouwproces.

Wilt u weten wat onze kennis van zaken voor úw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.

onderhoudsplan

Derks Schilders voert al jaren een abonnement voor het onderhoud van woningen. Wij vergelijken het vaak met de tandartspraktijk van vroeger: eerst saneren en daarna structureel bijhouden.

Gietvloer

Derks Schilders levert naast professioneel schilderwerk ook schitterende gietvloeren.

Naast schilderwerk verzorgen wij ook houtrot reparaties. Zowel bij deuren, ramen als kozijnen kan houtrot voorkomen.

Derks Schilders is allround glasspecialist.

Op het gebied van renovatie en restauratie vertaalt onze kennis van zaken zich in een verregaande betrokkenheid bij de projecten die we aannemen.

Minimale hinder op de werkvloer!

Onze werkzaamheden worden volledig afgestemd op uw werkprocessen

Maak nu een afspraak

Voor renovatie-, restauratie-, onderhoudswerkzaamheden en nieuwbouw