• Onderhoud en nieuwbouw
onderhoudsplan

Abonnement voor onderhoud van uw woning

Derks Schilders voert al jaren een abonnement voor het onderhoud van woningen. Wij vergelijken het vaak met de tandartspraktijk van vroeger: eerst saneren en daarna structureel bijhouden.

U betaalt de eerste saneringsbeurt en vervolgens betaalt u 9 jaar lang hetzelfde bedrag. Zo bent u de komende jaren verzekerd van professioneel en vakkundig onderhoud.

Saneringsbeurt
De eerste saneringsbeurt wordt in het jaar van uitvoering geheel in rekening gebracht. Wij kunnen niet van te voren aangeven hoe groot de saneringsbeurt zal zijn. In geval van veel houtrot bijvoorbeeld zullen de kosten hoger uitvallen, dan wanneer het gebouw nog in topconditie is. Na de eerste saneringsbeurt kunnen de overige jaren worden ingepland.

Het onderhoudsplan
Onderstaand ziet u in grote lijnen het onderhoudsplan. Het eerste onderhoud dat wij uitvoeren is een basis (sanerings) schilderbeurt. Daarna volgen we het stappenplan, zoals vooraf besproken. Door goed onderhoud blijft de waarde van uw woning, kantoor of pand behouden en heeft u geen last van onnodige schade, lekkages of houtrot.

2020 basis (sanerings) schilderbeurt
2021 inspectie
2022 inspectie
2023 onderhoudsbeurt
2024 inspectie
2025 inspectie
2026 herschilderbeurt
2027 inspectie
2028 inspectie
2029 onderhoudsbeurt

Geen verplichtingen
Het abonnement is tussentijds opzegbaar. Zolang u de voordelen ervaart blijft u meedoen, mocht u onverhoopt toch willen stoppen met het abonnement (bijvoorbeeld door verhuizing) dan is dat zonder extra kosten mogelijk. De betaling verloopt via een vast bedrag per jaar of per jaar na elke activiteit.

Meer informatie over ons onderhoudsabonnement? Neem contact op!

Gietvloer

Derks Schilders levert naast professioneel schilderwerk ook schitterende gietvloeren.

Naast schilderwerk verzorgen wij ook houtrot reparaties. Zowel bij deuren, ramen als kozijnen kan houtrot voorkomen.

Derks Schilders is allround glasspecialist.

Steeds meer opdrachtgevers zien in dat planmatig en prestatiegericht vastgoedonderhoud écht z’n geld oplevert.

Op het gebied van renovatie en restauratie vertaalt onze kennis van zaken zich in een verregaande betrokkenheid bij de projecten die we aannemen.

Minimale hinder op de werkvloer!

Onze werkzaamheden worden volledig afgestemd op uw werkprocessen

Maak nu een afspraak

Voor renovatie-, restauratie-, onderhoudswerkzaamheden en nieuwbouw